30 авг. 2007 г., 22:32

Две обратни и една правопропорционална зависимост 

  Поэзия
847 0 15
Закон за мечтите, желанията и търпението
Никой и нищо
не ще победи
мечтите ми.
През нощта
ги живея
и
сбъдвам.
През деня ги заключвам.
И в
мен
си
Ти,
онзи,
Изфантазирания,
Несъществуващия,
Далечния,
Летящ
някъде като мен из облаците.
Не искам да
Те
пропусна!
Боже, как не искам да
Те
пропусна!

Силата на мечтите и желанията ми е обратнопропорционална на търпението ми.


Закон за прошката и страданието
Душата
ми,
знаеща,
че е родена
под
щастлива звезда,
постоянно спори
с разума ми
и се бори.
Той
не вярва,
че всичките ми безброй
тъги,
самоти,
страдания,
избрани доброволно от мен,
са най-върховното щастие
на земята
за нея,
ДУШАТА...
За нежната ми
Наранена
Душа...

Броят и силата на прошките ми е обратнопропорционален на броя и силата на страданията ми.


Закон за Любовта и богатството
И докоснах
Светлината,
Бялата,
Искрящата,
Струящата,
Добрата.
Възнаградена бях,
погрешно мислех,
но
РАЗБРАХ!
Единственият
Закон
Във
Всемира,
Комуто се подчиняват
Времето,
Пространството,
въздухът,
водата,
огънят,
ледът,
духът,
природата
и
плазмата,
та дори и
седемте смъртни гряха,
предвождани от завистта...
всичко,
всички,
са подвластни
винаги
и
само
на
НЕГО,
Законът за Любовта!

Колкото повече давам и обичам силно дори и враговете си, толкова повече забогатявам и съм възлюбена
!


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??