Две очи те гледат,
две очи с голяма болка!
Две очи те следят
и ти не можеш да избягаш!
Погледнеш ли в тях, боли.
Боли, защото ти ги нарани!
Вгледаш ли се в тях, виждаш
две тела щастливи.
Но щастието им рухва изведнъж!
Бягат техните очи,
защото от срещата ще заболи.
Раздялата е вече факт!
И те гледат да продължат напред,
без спомени един за друг.
Две очи те гледат,
две очи с голяма болка!
Две очи те следят,
това са моите очи!!!
© Силвия Все права защищены