30.08.2009 г., 14:29 ч.

Две очи 

  Поезия
532 0 1

Две очи те гледат,

       две очи с голяма болка!

Две очи те следят

      и ти не можеш да избягаш!

Погледнеш ли в тях, боли.

Боли, защото ти ги нарани!

Вгледаш ли се в тях, виждаш

       две тела щастливи.

Но щастието им рухва изведнъж!

Бягат техните очи,

       защото от срещата ще заболи.

Раздялата е вече факт!

И те гледат да продължат напред,

       без спомени един за друг.

Две очи те гледат,

      две очи с голяма болка!

Две очи те следят,

      това са моите очи!!!

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??