25 февр. 2017 г., 13:22

Две очи 

  Поэзия » Философская
352 0 0

Две очи искрени не прогледнали
никога жестоката, брутална истина,
очи вярващи в любовта
и добротата нейстово

 

Две очи по-чисти от бяло
платно на художник,
в тях може да нарисуваш
порядък в светът невъзможен

 

Две очи сияйни, живи
за приключения пламтящи,
с цветове ярки и чувства
до пепел горящи.

 

Две очи за любовта прихлупиха
клепки уморени,
само сън ли бе това или  реалността
без време сломи ги.

© Akseniq Все права защищены

А.Г

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??