22 авг. 2021 г., 12:06

Две очи те чакат 

  Поэзия » Любовная
380 2 2

Сред спомени от миналото

за несбъднали се мигове,

върху страници, изгарящи от думи неизречени,

завинаги застинали в изсъхнало мастило –

угасващи мечти от времето обречени.

 

Там две очи те чакат,

прегърнали с надежда залеза.

Изваяли от сънища са нови спомени,

събрали са звезди от небеса отронени –

далечни пътища към тебе водещи.

 

Ще дойдеш ли да ги погалиш в утрото,

притихнали под първите лъчи на изгрева?

Избягали от мрака на забравата,

ще могат ли те тебе да дочакат?

© Mirabella Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??