1 мая 2021 г., 15:10

Две половини на нищо 

  Поэзия » Любовная
318 0 4

Обичаш ли ме плачеща по залез,
когато за неволите си ме виниш?
Когато лазя и те моля да останеш
и пулса на сърцето ми ти пречи да заспиш.

Ще тръгнеш ли жарък след мене,
ако видиш, че тичам към яма?
Повлякла на дните ти тежкото бреме,
крепя се на обич, която я няма.

Не помня какво е любов. Или смях.
Всяка болка на тебе наричам.
Съжалявам себе си, че те избрах
и прости ми, но не те обичам!

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??