May 1, 2021, 3:10 PM

Две половини на нищо 

  Poetry » Love
321 0 4

Обичаш ли ме плачеща по залез,
когато за неволите си ме виниш?
Когато лазя и те моля да останеш
и пулса на сърцето ми ти пречи да заспиш.

Ще тръгнеш ли жарък след мене,
ако видиш, че тичам към яма?
Повлякла на дните ти тежкото бреме,
крепя се на обич, която я няма.

Не помня какво е любов. Или смях.
Всяка болка на тебе наричам.
Съжалявам себе си, че те избрах
и прости ми, но не те обичам!

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??