9 июл. 2013 г., 22:17

Две пътеки 

  Поэзия
695 0 15

Аз вечно ще те търся по света,

сърцето ми е твое по рождение -

душата моя в твоята душа

напуснала небесното владение!

 

В живота, отреден ми по съдба

и в бъдещето неопределено

два ангела ще бъдем във нощта

от взиране в бекрая уморени...

 

Самотници във плен на любовта

с мъждукаща светулка във сърцата...

Два полюса от нашата земя...

Два облака в пространството екватор...

 

 

Аз вечно ще те търся по света,

но срещата е там сред вековете...

Душата моя в твоята душа,

на времето в безкрая - две пътеки...

© Елена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??