18 сент. 2007 г., 21:29

Две сърца в едно 

  Поэзия
942 0 3
  
   „Къде е той?" - мислиш си сега
   „Къде е той, мисли ли за мен?"

   Но той е само в твоята душа,

  обзета с тази мисъл нощ и ден.


   Той също те обича,

   той също трепне, щом се приближиш.

   Ти също в мислите му тичаш -

   жаждата за обич в миг да утолиш.


   Две сърца в едно сте вие -

   като ангел с четири крила

   и в душите ви се крие

   силата на любовта!

© Петя Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??