Но той е само в твоята душа,
обзета с тази мисъл нощ и ден.
Той също те обича,
той също трепне, щом се приближиш.
Ти също в мислите му тичаш -
жаждата за обич в миг да утолиш.
Две сърца в едно сте вие -
като ангел с четири крила
и в душите ви се крие
силата на любовта!
© Петя Боянова Всички права запазени