3 янв. 2014 г., 10:11

Две тела 

  Поэзия » Любовная
577 0 2

Две тела

 

Две тела се искат и обичат и никой не може да ги раздели,

Две души във вярност се вричат и никой не ще ги победи.

Две очи се гледат красиво, чакайки страстта да ги покори,

Две устни от любов изгарят, ах, все ще се намери някой, за да им противоречи.

 

Две тела преплетени в едно, искащи любов и пак любов.

Две ръце треперещи от страст, наслаждавайки се на мига.

Две сърца биещи лудо, отдали се на нежността.

Две тела винаги ще се намерят, за да слеят душа в душа!

© Ина Лилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??