23 мар. 2007 г., 11:27

Две уморени крила 

  Поэзия
550 0 1
Виждам малко същество пред себе си,
с големи сини очи, потъмнели от тъга,
с голямо сърце, наранено от спомени,
с нежни, уморени крила...
Дали това е ангел, дошъл от мечтите,
или дявол, дошъл от мрака,
дали това си ти,
или просто са изминалите дни?
Аз не знам... но знам, че ме познава...
Знам, че е дошъл за мен,
за да ми припомни сънишата,
мечтите ужасно тъжни...
Знам, че искам това да си ти,
но не си...
А просто две големи сини очи
и две уморени крила...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??