4 июн. 2022 г., 19:28

Двете писма 

  Поэзия
234 1 2

 

 

        Най обичам да ви хуля.

        Като увехнала маруля

        най-накрая да ви видя!

        От сърце ще ви завидя

        нещо хубаво във вас

        ако има в този час.

        С цялата душа ви мразя!

        Готов съм всичко да погазя

        и отрова бих ви дал.

        Поогледах се тъй, отстрана -

        целият съм в рядка кал!

     

               подпис: Сатана

 

 

        Най обичам да обичам!

        Винаги до вас ще тичам

        да помагам, да ви нося,

        от Бога милост да ви прося.

        Себе Си Аз ще забравя

        само радост да добавя

        към животът ви нерад.

        Знайте, ваш съм верен брат!

        За животът ви платих,

        вечността ви подарих

        като на поднос!

 

               подпис: Исус Христос

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Два звяра има в нас - мрак и светлина.
    Расте този, когото храним.
  • Юри,благодаря ти за любими,а също и за "щуреца и мравката".Исках да ти пиша на личната поща,но нещо не мога да я включа.Ех, "младост,младост" какво да правиш,
    макар,че се напъвам да не изоставам !Желая ти едно щастливо и безгрижно лято.
Предложения
: ??:??