16 дек. 2009 г., 11:25

Двойна доза 

  Поэзия » Любовная
1090 0 37

Поддържай трепета
в душата на жена!
Но знай, че тя е
област необятна!
Надежда сееш ли,
ще жънеш семена,
поникнали от чувство -
Обич златна!


Сърце подавай -
като за курбан!
И знай, че Обичта е
диагноза!
Влюбена жена? -
в света голям
раздава се изцяло!
В двойна доза!

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??