Dec 16, 2009, 11:25 AM

Двойна доза 

  Poetry » Love
1088 0 37

Поддържай трепета
в душата на жена!
Но знай, че тя е
област необятна!
Надежда сееш ли,
ще жънеш семена,
поникнали от чувство -
Обич златна!


Сърце подавай -
като за курбан!
И знай, че Обичта е
диагноза!
Влюбена жена? -
в света голям
раздава се изцяло!
В двойна доза!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??