9 февр. 2010 г., 14:01

Двойница 

  Поэзия » Любовная
670 0 2

Не искам да приличам аз на нея,

ни по датата рождена,

ни по характер,

ни по външност даже...

Мамка му!

 

Не искам, като ми говориш,

дори когато ме поглеждаш,

само за нея да си спомняш,

а само мене там да виждаш.

 

Не искам и да ми разказваш

за вашите мигове вълшебни,

тъй, сякаш с мен са изживени.

 

Не искам двойница да бъда

на мечта неизживяна,

а искам кротичко, безмълвно

до тебе да остана.

© Михаела Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??