Feb 9, 2010, 2:01 PM

Двойница 

  Poetry » Love
668 0 2

Не искам да приличам аз на нея,

ни по датата рождена,

ни по характер,

ни по външност даже...

Мамка му!

 

Не искам, като ми говориш,

дори когато ме поглеждаш,

само за нея да си спомняш,

а само мене там да виждаш.

 

Не искам и да ми разказваш

за вашите мигове вълшебни,

тъй, сякаш с мен са изживени.

 

Не искам двойница да бъда

на мечта неизживяна,

а искам кротичко, безмълвно

до тебе да остана.

© Михаела Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??