23 февр. 2017 г., 00:16

Дядо има чудно чудо 

  Поэзия » Для детей
891 0 2

Щом със въздух го надува,

чудна музика се чува.

А прилича то, деца,

на козленце без рогца.

Дядо много го обича,

то пък адйаг се нарича.

Още малко помислете,

после бързо ми кажете,

кой е с гайдата другар.

Как се казва той ? радйаг

© Генка Богданова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Що е то? »

3 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??