17 окт. 2006 г., 14:37

Дявол С Ангелска Душа 

  Поэзия
1838 0 2

Днес е моят ден облян в тъга
Ясно е че слънцето не изгря
Вижда се само горчивата сълза
О, мила моя душа
Любовта при мен пак не пропя!

Стича се сълза подир сълза

А желаех от щастие те да са
Не се сърди, моя душа,
Господ ми отреди така!
Ей... солена сълза...
Ласки ли търсиш в нощта!?
Стига!! Разбери... за теб любов не ще кипи!
Кротко стичай се по бузите ми,
А, ако искаш и поспри!...

Дъхът си вече едвам усещам...
Удърът в сърцето не бушува...
Шумът в ушите не съществува...
А сърцето... пак умува...

© Павлета Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??