5 июн. 2019 г., 13:23  

Дявола 

  Поэзия » Любовная, Философская, Белые стихи, Свободный стих
626 1 1

Ако продължа да се лъжа, 

ще забравя, че не мога да обичам друга.

Искам да се излъжа,

защото ако продължа 

да те оправдавам, ще се заблудя,

че е нормално да си без достойнство и чест. 

Съвестта не я познаваш, 

нито чувството за вина,

кой да знае, че Дявола има 

толкова красиво лице.

Не се преструвай, 

моля те, недей

© Филип Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??