Ако продължа да се лъжа,
ще забравя, че не мога да обичам друга.
Искам да се излъжа,
защото ако продължа
да те оправдавам, ще се заблудя,
че е нормално да си без достойнство и чест.
Съвестта не я познаваш,
нито чувството за вина,
кой да знае, че Дявола има
толкова красиво лице.
Не се преструвай,
моля те, недей
© Филип Филипов All rights reserved.