1 нояб. 2009 г., 19:18

Дяволито 

  Поэзия » Любовная
898 1 13

Днес за тебе, приятел, съм зрима,
ясно слънце с искрящи лъчи,
със усмивка докрай несравнима,
смях звънтящ, преминаващ гори.

Със осанка...  "мъдро"-чаровна,
развяла непослушни къдри,
а в очите си скрила гальовно
пламъче  палаво, с детски черти.

Дяволче диво дреме в душата
и подръпва опашка без страх,
скришом бърше с ръкава сълзата
и...  запалва  пак клада  от  страст.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??