13 февр. 2008 г., 09:25

Дяволът 

  Поэзия
776 0 1

Дяволът

И когато дяволът отново се покаже,
всички в ужас ще изпаднем!
Ще бягаме в огнения хаос,
мисъл за спасение
ще преследва умовете на страха,
други пък - ще приемат удара с гърди, бронирани от смелостта!


© Господин Браунстоун Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??