Feb 13, 2008, 9:25 AM

Дяволът 

  Poetry
691 0 1

Дяволът

И когато дяволът отново се покаже,
всички в ужас ще изпаднем!
Ще бягаме в огнения хаос,
мисъл за спасение
ще преследва умовете на страха,
други пък - ще приемат удара с гърди, бронирани от смелостта!


© Господин Браунстоун All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??