Ах,тя е със очи красиви!
О,тя е със красива рокля!
А,да усмихва се свенливо!
Видя я Дяволът
и скокна.
И той запита се:
„Дали,да не ѝ пратя,
кромоли,раздори,
беди и смърт,
нещастие,нерадост!”
И стори го!
А тя му прати ,
любовта си даром.
© Jivka Koleva Все права защищены