4 июн. 2012 г., 09:32

Дъга 

  Поэзия » Философская
409 0 0

Когато надеждата свършва,

когато лошо време настава,

когато радостта се прекършва

и дъгата бавно пада...

Когато светът ти се срине,

когато дъждът завали,

когато надеждата гине -

за дъгата ти си спомни!

Когато е тежко в душата,

когато гърми и трещи,

когато зло обгърне сърцата -

дъгата си ти припомни.

Когато си спомниш дъгата,

не ще те вали и гърми.

Дори да са лоши нещата -

дъгата я има, това запомни!

© Моника Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??