18 окт. 2012 г., 09:44

Дъжд 

  Поэзия
673 0 5

 

 

 

ДЪЖД

 

Октомври лятото облече
с чадъри, шлифери, обувки.
И ето по паважа вече
рисува своите целувки.


Във локвата едно врабче
подрежда своята прическа
и може би усеща, че
захлажда се навън от днеска.


И някак свойски ме усмихва,
и аз съм мокра като него.
Дъждът полека взе да стихва,
а слънцето изгря вълшебно. 




© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??