Oct 18, 2012, 9:44 AM

Дъжд 

  Poetry
674 0 5

 

 

 

ДЪЖД

 

Октомври лятото облече
с чадъри, шлифери, обувки.
И ето по паважа вече
рисува своите целувки.


Във локвата едно врабче
подрежда своята прическа
и може би усеща, че
захлажда се навън от днеска.


И някак свойски ме усмихва,
и аз съм мокра като него.
Дъждът полека взе да стихва,
а слънцето изгря вълшебно. 




© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??