Спокойствие, тишина,
чувам как започва да вали,
и влиза лека светлина,
отразяваща зелените ми очи.
Аз, завита топло одеяло,
изпила първа глътка чай,
това ще е едно начало,
за нови трепети за моят рай.
Сама, отворила любимата си книга,
и хладен въздух гали сетивата ми,
и жажда в мен се надига,
отнася ме в спокоен сън, дъждът, и капките в душата ми!