23 мар. 2007 г., 11:04

Дъжд 

  Поэзия
452 0 1
Вали... мокри улици...
Мокри очи гледат душата ми...
Вали... топи се сърцето ми от захар,
със сладки думи упоено...
Не виждам вече светлините,
а само отражения мътни...
Не виждам вече сълзи,
а само студени капки дъжд.
Вали... мокри улици...
отмива водата тъгата...
Вали... чувам шепот...
някъде далече между радост и тъга...
Не виждам вече луната,
а само празнотата на черното небе...
Не виждам вече нищо,
а само студения дъжд...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ето това е невероятно!Докосна ме по странен начин,по принцип обичам дъжда.=]
Предложения
: ??:??