27 июн. 2014 г., 22:12

Дъжд от мечти 

  Поэзия » Любовная
476 0 0

Пролетта си отива с тихички стъпки,

знойното лято пристига при нас,

пали в сърцата ни нови пожари,

за радост, за щастие и мъничко страст.

 

Изгряват мечтите ни с яркото слънце,

като облак в небето, реят се наште души,

с обич и нежност си пълним сърцето,

влюбено греят всички очи.

 

Копнея за залези морски, красиви,

копнея за морските сини вълни,

пясъка с пръсти нежно да ровя,

морският бриз да развява моите коси.

 

Огнени страсти в мен се разпалват,

от слънцето топло с горещи лъчи,

и нека като сладолед се леко разтапям

от влюбени устни и топли очи.

 

Слънчево лято желая на всички,

лято да носим в нашите души,

буря от страсти да има в сърцата,

дъжд да вали, но от мечти.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??