11 авг. 2023 г., 10:00

Дъжд през август 

  Поэзия
220 1 0

Дъжд през август ли прокапа?

Мисля, може би греша.

С капки като нежни лапи

гушва ме, ще продължа

 

с няколко дъждовни стиха.

Колко хубаво е днес.

Щастие си позволиха

чувства в техен интерес.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??