След този разплакан грим,
вече си красива панда!
Но щом на чувствата държим
от зоопарка ще те открадна!
В очите ти жадува свобода...
Не искам да те виждам тъжна!
Ще ти открадна любовта,
макар че се усещаш длъжна:
но виждам ,че не пестиш
от мен търсените чувства...
Любовта не е фетиш!
Любовта е възвишено изкуство.
© Стойчо Станев Все права защищены