Дъждовните капки
Дъждовните капки ромолят
и бавно се спускат в безкрая.
От небето отиват в калта -
дали това за тях е рая?
Дъждовните капки танцуват,
върху покрива свирят свойта песен.
Дъждовните капки са безгрижни -
животът им е кратък и лесен.
Дъждовните капки са трубадури -
те пеят балади за небето,
но всяка от тях вярва,
че някой ден ще се влее в морето.
Септември,2007г
© Мария Все права защищены
Ако искаш да поговорим, скайпа ми е maria_323, а ICQ-то 356-412-728. В чата влизам много рядко.