21 сент. 2010 г., 23:07

Дървесна свобода 

  Поэзия » Другая
615 0 0

Животът дълъг е, като пръстена дървесен.

Ето, идва поредната ни есен.

Свободата е във кръговете впримчена.

Листата капят и отново ще цъфтят.

Напролет…

Когато птичи песни зазвънят.

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??