30 авг. 2011 г., 21:01

Дъщеря на пейзажа 

  Поэзия » Пейзажная
641 0 0

Зад чашата с кафе

и зад отворения прозорец

пада дъжда,

непосилно красиво

се свлича надолу.

Измива прахта,

ражда се свежест.

Капка след капка

излива се тяло,

извайва се

дамата, наречена Хлад.

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??