Aug 30, 2011, 9:01 PM

Дъщеря на пейзажа 

  Poetry » Landscape
642 0 0

Зад чашата с кафе

и зад отворения прозорец

пада дъжда,

непосилно красиво

се свлича надолу.

Измива прахта,

ражда се свежест.

Капка след капка

излива се тяло,

извайва се

дамата, наречена Хлад.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??