Цветята са се влюбили в дъжда,
пороите пораждат още жажда.
Поискай всичко, ще ти кажа “да”.
Като дъжда, за мене ти си важен.
Земята се е влюбила в небе,
което с жарко слънце я прегръща,
тъй както аз съм влюбена във теб,
а любовта е топлата ни къща.
За да те имам, аз я построих,
подслон, под който се събират двама.
Целунеш ли ме, те превръщам в стих,
прочитай го, когато мен ме няма.
© Деница Гарелова Все права защищены