Jul 16, 2022, 6:08 PM  

*** 

  Poetry
281 5 8

Цветята са се влюбили в дъжда, 

пороите пораждат още жажда.

Поискай всичко, ще ти кажа “да”.

Като дъжда, за мене ти си важен.
Земята се е влюбила в небе,

което с жарко слънце я прегръща,

тъй както аз съм влюбена във теб, 

а любовта е топлата ни къща.

За да те имам, аз я построих,
подслон, под който се събират двама.

Целунеш ли ме, те превръщам в стих,

прочитай го, когато мен ме няма.

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??