5 июн. 2008 г., 09:21

Е, и какво от това? 

  Поэзия » Другая
605 2 7
Е, и какво от това?

Светът ме блъска насам и натам,
крещи: ХАЙДЕ ДА ТЕ ВИДЯ СЕГА!
Но вълшебен отговор аз знам,
отговарям: Е, И КАКВО ОТ ТОВА?

Че аз не съм егоистът - живеещ във мен,
нито съм спомен, име и тяло,
от вечността аз съм роден,
краят и ново начало.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??