Jun 5, 2008, 9:21 AM

Е, и какво от това? 

  Poetry » Other
602 2 7
Е, и какво от това?

Светът ме блъска насам и натам,
крещи: ХАЙДЕ ДА ТЕ ВИДЯ СЕГА!
Но вълшебен отговор аз знам,
отговарям: Е, И КАКВО ОТ ТОВА?

Че аз не съм егоистът - живеещ във мен,
нито съм спомен, име и тяло,
от вечността аз съм роден,
краят и ново начало.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??