23 янв. 2010 г., 15:32

* * * 

  Поэзия
313 0 0

Подарък

 

И ти казвам в този час – ще те обичам аз!

И искам винаги да си до мен,

защото ти си слънцето във моя ден!

 

Без теб не мога да живея

във тази грозна тъмнина.

Без теб да дишам – не умея.

Ела и ми подай ръка.

                              Подари ми любовта, за която толкова копнея…

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??