14 июл. 2011 г., 15:52

* * * 

  Поэзия
403 0 0

Когато Лили се погледна в огледалото,

стъклото посивя.

Оттам я гледаше светът

и Лили се засрами.

Прикри си крехкото, разяденото тяло

и се разплака -

не по детски,

а от болка.

Някой взимаше кръвта, която беше дал.

© Сава Бранич Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??