Jul 14, 2011, 3:52 PM

* * * 

  Poetry
405 0 0

Когато Лили се погледна в огледалото,

стъклото посивя.

Оттам я гледаше светът

и Лили се засрами.

Прикри си крехкото, разяденото тяло

и се разплака -

не по детски,

а от болка.

Някой взимаше кръвта, която беше дал.

© Сава Бранич All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??