27 мар. 2023 г., 18:09

Съвършен и висш живот за всички 

  Поэзия
124 0 0

„От мене който гледа“ -     

 

рече

осъзналият се

и напълно излекуван вече

Дон Кихот -

 

„не ще прокопса,

тъй като мечтите ми

за съвършен и висш живот за всички -

по на нашия Спасител пътя -

безвъзвратно в гроб са,

а и към където и самият аз,

без повече да се самозалъгвам,

тръгвам...“

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??