„От мене който гледа“ -
рече
осъзналият се
и напълно излекуван вече
Дон Кихот -
„не ще прокопса,
тъй като мечтите ми
за съвършен и висш живот за всички -
по на нашия Спасител пътя -
безвъзвратно в гроб са,
а и към където и самият аз,
без повече да се самозалъгвам,
тръгвам...“
© Стоян Минев All rights reserved.