ядосан облак на небето мълнии мята
гръм и вятър къртят от душата ми мазилка
прашинка по прашинка аз изчезвам
там отдето изход няма
и не ще аз бродя пак по таз земя
ще се преродя, другаде аз ще съществувам
грешка - ще живея...
© Владимир Лазаров Все права защищены