7 апр. 2013 г., 20:50

* * * 

  Поэзия » Любовная
534 0 0

Попаднала в топла, нежна прегръдка,

загледала се и потънала в меките 

тихи тъмни очи,

леко подпряла глава на умореното ù 
отпуснато рамо,
аз летях от любов!

 

Беше тъмно наоколо,

луната спускаше сянката си
в студените води на морето,
а нощта царуваше по пижама
насред дълбокото небе! 

 

Моментът бе неповторим и 

това, което ме караше да
гледам звездите беше 

истинската любов!

... И единствените думи, които 

бях способна да изрека бяха:

... "Обичам те"!... 

© Беатрис Башева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??