Попаднала в топла, нежна прегръдка,
загледала се и потънала в меките
тихи тъмни очи,
леко подпряла глава на умореното ù
отпуснато рамо,
аз летях от любов!
Беше тъмно наоколо,
луната спускаше сянката си
в студените води на морето,
а нощта царуваше по пижама
насред дълбокото небе!
Моментът бе неповторим и
това, което ме караше да
гледам звездите беше
истинската любов!
... И единствените думи, които
бях способна да изрека бяха:
... "Обичам те"!...
© Беатрис Башева Todos los derechos reservados