24 дек. 2012 г., 14:42

* * * 

  Поэзия » Другая
453 0 0

Съблазнен от празната ми чаша, запъхтян застанах аз пред огледало.

И с омраза за деня прокажен около мене всичко беше опустяло.

 

Забравен, смирен навел глава в море от размишления,

загубил своята съдба, разпилян и скитащ.

Аз виках те до сутринта изморен, чаровен и залитащ.

 

© Иво Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??